Naša webová stránka využíva cookies. Prehliadaním našej stránky súhlasíte s ukladaním cookies súborov vo Vašom počítači/zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení Vášho prehliadača. Viac info nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov.
OK

Kontakt

BALONOVO, s.r.o.
Veľké Bierovce 244, 913 11
okres Trenčín
tel: +421 904 979 634
info(a)balonovo.sk
IČO: 51 984 806
DIČ: 2120867166

AKCIA

Naša cena 5,00 €
skladom
Naša cena 5,00 €
skladom
Naša cena 5,00 €
skladom

TOP PRODUKTY

Naša cena 6,49 €
skladom
Naša cena 7,00 €
skladom
Naša cena 1,99 €
skladom

Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov (www.balonovo.sk)

     

     V súvislosti s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) si Vás dovoľujeme informovať o spracovaní Vašich osobných údajov, ktoré nám poskytnete pri návšteve našej webovej stránky www.balonovo.sk, nášho Facebook profilu balonovo.sk a Instagram profilu @balonovo.sk.

      Všetky Vaše osobné údaje spracúvame v súlade s platnou legislatívou a len na základe Vášho súhlasu. Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať.

      Správcom Vašich osobných údajov (v zmysle článku 4, ods. 7 GDPR) je spoločnosť BALONOVO, s.r.o. so sídlom Veľké Bierovce 244, 913 11 Veľké Bierovce, IČO: 51 984 806, DIČ: 2120867166, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, oddiel Sro, vložka č. 37243/R (ďalej len „správca“).

Kontaktné údaje správcu sú:

Meno: Branislav Brezan

Mobil: 0904 979 634

E-mail: info@balonovo.sk

Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov.

 

     Zákonný dôvod spracovania osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle článku 6 ods. 1 písmeno a) GDPR.

Účelom spracovania osobných údajov je:

1) realizácia Vašej objednávky

Spracovávame nasledovné údaje z objednávky:

  • meno a priezvisko
  • firemné údaje
  • kontakty – e-mail a telefón
  • dodacia a fakturačná adresa (ulica, popisné číslo, PSČ, mesto)

Bez poskytnutia týchto údajov nie je možné realizovať Vašu objednávku.

2) registrácia v zákazníckej zóne

Spracovávame nasledovné údaje z registrácie v zákazníckej zóne:

  • meno a priezvisko
  • firemné údaje
  • kontakty – e-mail a telefón
  • dodacia a fakturačná adresa (ulica, popisné číslo, PSČ, mesto)

3) priamy marketing (zasielanie newsletterov)

Spracovávame nasledovné údaje pre účely priameho marketingu:

  • meno a priezvisko
  • e-mail

Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle článku 22 GDPR.

 

Doba uchovávania Vašich osobných údajov je nasledovná:

  • realizácia Vašej objednávky – uchovanie účtovných dokladov – 10 rokov od poslednej objednávky na základe Zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov
  • registrácia v zákazníckej zónedo odvolania Vášho súhlasu
  • priamy marketing3 roky, resp. do odvolania Vášho súhlasu

 

Ďalší príjemcovia osobných údajov budú:

  • Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ e-shopového systému WEBAREAL)
  • Unihost s.r.o. (správca serverov)
  • Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra)
  • Slovenská pošta (poštový doručovateľ)
  • Facebook
  • Instagram
  • Google

 

     Podľa článku 15 GDPR máte právo na prístup k informáciám, ktoré ste nám poskytli a ktoré o Vás uchovávame.

     Podľa článku 16 GDPR máte právo na opravu Vašich nesprávnych osobných údajov alebo doplnenie Vašich neúplných údajov.

     Podľa článku 17 GDPR máte právo na vymazanie, resp. „zabudnutie“. Ak Vaše údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli získané alebo ste odvolali Váš súhlas so spracovaním osobných údajov, máte právo na zabudnutie. Vyššie uvedené neplatí, ak bude spracovanie Vašich osobných údajov potrebné na splnenie zákonnej povinnosti, pre preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov alebo iných situácii v zmysle GDPR.

     Podľa článku 18 GDPR máte právo na obmedzenie spracovania Vašich osobných údajov, ak napadnete správnosť Vašich osobných údajov, a to počas obdobia potrebného k  overeniu správnosti osobných údajov; ak je spracovanie protizákonné a namietate proti vymazaniu a namiesto toho žiadate o obmedzenie použitia Vašich osobných údajov; ak už nebudeme potrebovať Vaše osobné údaje na účely spracovania, ale potrebujete ich na preukázanie, uplatnenie alebo obhajovanie Vašich právnych záujmov; ak ste namietali voči spracovaniu a to až do overenia, či oprávnené dôvody našej spoločnosti prevažujú nad Vašimi oprávnenými dôvodmi.

     Podľa článku 19 GDPR budeme informovať každého príjemcu, ktorému boli osobné údaje sprístupnené, o oprave, výmaze alebo obmedzení podľa článku 16, 17, 18 GDPR pokiaľ sa to neukáže ako nemožné alebo si to nevyžaduje neprimerané úsilie.

     Podľa článku 20 GDPR máte právo získať osobné údaje, ktoré ste nám poskytli v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Máte právo na prenos Vašich údajov priamo od nás k Vami vybranému subjektu za predpokladu, že je to technicky možné.

     Podľa článku 21 GDPR máte právo namietať voči spracovaniu Vašich osobných údajov na priamy marketing. V tomto prípade okamžite prestaneme spracovávať Vaše osobné údaje.

     

     Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať písomne na e-mailovej adrese info@balonovo.sk

     Ak sa domnievate, že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť na: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, email: statny.dozor@pdp.gov.sk

     Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzatvorenie a plnenie zmluvy a bez poskytnutia Vašich osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany správcu splniť.

O zmenách v „Ochrane osobných údajov“ Vás budeme informovať na našej webovej stránke www.balonovo.sk

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 1.12.2018

Cookies súbory

 

Čo sú to cookies súbory?

Cookies súbory sú krátke textové súbory, do ktorých sa ukladajú užívateľské predvoľby. Majú slúžiť na zlepšenie fungovania webovej stránky. 

Na čo používame cookies súbory? 

Cookies súbory používame na vyhodnocovanie efektivity našej stránky. Vám zas uľahčujú prehliadanie našej webovej stránky. 

Aké cookies využívame?

a) základné - prihlásenie registrovaného používateľa, predvypĺňanie formulárov.

b) prevádzkové - analýza správania návštevníkov stránky, zlepšovanie vzhľadu a funkčnosti.

c) reklamné - optimalizácia zobrazovanej reklamy.

d) cookies tretích strán - vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics, Google Adwords, Facebook, Piwik, Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné.

Čo s nimi?

Záleží len na Vašom rozhodnutí či cookies súbory povolíte, vymažete alebo úplne zakážete na svojom počítači/zariadení. Môžete ich odstrániť jednotlivo alebo naraz, prípadne využívať režim privátneho prezerania, tzv. inkognita. To ako odstrániť alebo zablokovať cookies súbory nájdete v pomocníkovi svojho webového prehliadača.

 

 

NTlmMjg5Z